Over ons

White Lotus World Peace Dharma Centre is opgericht door Yogi Lama Rigzin Choenyi Rangdrol Rinpoche.
Al zijn activiteiten en verdiensten worden opgedragen aan de herinnering aan zijn leraar Lama Dorzin Wangtang Dorje Rinpoche.


Lama Wangthang Dorje Rinpoche 

Yogi Lama Rigzin Choenyi Rangdrol Rinpoche

 

Iedereen is welkom
White Lotus World Peace Dharma Centre is centrum met een open leerweg. Iedereen is welkom om kennis te maken met de meditatie en het onderricht. Wij organiseren meditatiecursussen, lezingen, meditatieweekenden en retraites. Na een eerste kennismaking met meditatie, kun je bij ons desgewenst verder studeren.

Rust in je dagelijkse leven
Bij White Lotus World Peace Dharma Centre krijg je les van de Tibetaanse leraar Yogi Lama Rigzin Choenyi Rangdrol Rinpoche, die je een laagdrempelige manier laat kennismaken met een open kijk op het leven. Hij geeft uitleg over de werking van je geest en de methoden om hierin rust te brengen. Door dit onderricht krijgt je meditatie een diepere betekenis en heeft dit effect in je dagelijkse leven.

Ons doel
Wij willen een brug slaan tussen een eeuwenoude (vredes)cultuur van wijsheid en mededogen en de westerse manier van leven. Het Tibetaans authentieke onderricht heeft een unieke visie op het welzijn en geluk van mensen. Vanuit die visie probeert White Lotus World Peace Dharma Centre een bijdrage te leveren aan een vreedzame samenleving. Dat begint bij de student zelf: door meditatie, studie en het volgen van onderricht kun je rust voor jezelf creëren. In de hoop dat je daardoor ook harmonie schept voor je omgeving.

 

© Copyright 2022 White Lotus World Peace Dharma Center. Design by VDLX
Over ons